top of page

OUR SERVICES

Ντετέκτιβ, Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών

Ντετεκτιβ Αθηνα
Ντετεκτιβ Αθηνα
Ιδιωτικές Έρευνες

 

 

Επισκεφτείτε το γραφείο μας Ντετέκτιβ I.P.I. για την διαλεύκανση των υποθέσεων που σας αφορούν  σχετικά με :

   

       ¤  Οικογενειακές υποθέσεις 

      ¤  Έρευνες  απιστίας - Μοιχεία

      ¤  Προγαμιαίος έλεγχος 

      ¤  Διαζύγια - Διατροφές 

      ¤  Έλεγχος ιστορικού ατόμου 

      ¤  Προστασία ηλικιωμένων ατόμων 

      ¤  Προβλήματα παιδιών       

      ¤  Προστασία παιδιών 

      ¤  Αντι παρακολούθηση τηλεφώνων

      ¤  Εύρεση οφειλετών 

      ¤  Περιουσιακά θέματα 

      ¤  Προστασία από κλοπές 

Επαγγελματικές Έρευνες

Επισκεφτείτε το γραφείο Ντετέκτιβ για την διαλεύκανση των υποθέσεων που σας αφορούν σχετικά με :

   

   ¤  Έλεγχος συνεταίρων - υπαλλήλων

   ¤  Αναζητήσεις οφειλετών 

   ¤  Έλεγχος αξιοπιστίας συνεργασίας  ατόμων 

   ¤  Έλεγχος αξιοπιστίας εταιρειών 

   ¤  Βιομηχανική αντικατασκοπεία 

   ¤  Οικονομικές έρευνες

   ¤  Έλεγχος για παγιδευμένους χώρους - γραφεία

       από κοριούς και κρυφές κάμερες

   ¤  Φύλαξη εταιρειών, αποθηκών, γραφείων 

   ¤  Συνοδείες VIP

   ¤  Διακίνηση αξιών  

   ¤  Τοποθετήσεις καμερών - συναγερμών 

   ¤  Ναυτιλιακά

Ντετεκτιβ Γλυφαδα
Δικαστικές Έρευνες

Επισκεφτείτε το γραφείο μας Ντετέκτιβ για την διαλεύκανση των υποθέσεων που σας αφορούν σχετικά με :

               
                ¤  Διαζύγια - Διατροφές

                ¤  Έρευνες  απιστίας - Μοιχεία

                ¤  Κληρονομικά 

                ¤  Εύρεση οφειλετών

                ¤  Έλεγχος ιστορικού ατόμου 

                ¤  Περιουσιακά θέματα     

                ¤  Συλλογή στοιχείων

                ¤  Εντοπισμός μαρτύρων

Ντετεκτιβ
Ασφάλεια διαδικτύου / επικοινωνιών

      Το γραφείο μας, Ντετέκτιβ θα σας δώσει λύση σε προβλήματα σχετικά με τις επικοινωνίες σας, μέσω κινητών, υπολογιστών, tablets κ.α. ​​

      ¤  Προστασία από παρακολούθηση τηλεφώνων

      ¤  Έλεγχος για παγιδευμένους χώρους 

      ¤  Εύρεση απόρρητων αριθμών 

      ¤  Ανάκτηση ψηφιακών δεδομένων

      ¤  Προστασία υπολογιστών    

      ¤  Προστασία κινητών

      ¤  Προστασία διαδικτύου 

      ¤  Εντοπισμός θέσης κινητού

Ντετεκτιβ Γλυφαδα
Εγκληματολογικές Έρευνες

Επισκεφτείτε το γραφείο μας Ντετέκτιβ για την διαλεύκανση των υποθέσεων που σας αφορούν σχετικά με :

   ¤  Εξαφανίσεις προσώπων 

   ¤  Αναζητήσεις ατόμων

   ¤  Εγκλήματα 

   ¤  Κλοπές - Ληστείες

   ¤  Έλεγχος  ατόμων 

   ¤  Απάτες

   ¤  Αρπαγές ανηλίκων - ενηλίκων

   ¤  Καταπάτηση περιουσίας

   ¤  Σεξουαλική κακοποίηση 

   ¤  Εύρεση οφειλετών 

Ντετεκτιβ Γλυφαδα
Υπηρεσίες Ασφαλείας

 

 

Το γραφείο μας Ντετεκτιβ προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας για ιδιώτες και επαγγελματίες. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελεί λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα ασφαλείας σας ενδιαφέρει.

 

      ¤  Φυλάξεις κατοικιών, επιχειρήσεων

      ¤  Συνοδείες V.I.P.

      ¤  Προστασία διακίνησης αξιών

      ¤  Συνοδείες παιδιών 

      ¤  Προστασία ηλικιωμένων ατόμων 

      ¤  Έλεγχος γραφείων - χώρων για κοριούς,

          κρυφές κάμερες  

      ¤  Τοποθετήσεις καμερών - συναγερμών 

      ¤  Συμβουλές ασφαλείας

      ¤  Προστασία επικοινωνιών 

Ανιχνευτης ψευδους
Ανιχνευτής ψεύδους

 Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ( Ντετέκτιβ Γλυφάδα ) αναλαμβάνουνει να κάνει το τεστ της αλήθειας με υπερσύγχρονο ανιχνευτή ψεύδους. Τα αποτελέσματα είναι έγκυρα και αξιόπιστα και γίνονται από ειδικά εκπαιδευμένους εξεταστές με πολυετή εμπειρία στη διεξαγωγή του τεστ αλήθειας. Το τεστ πολυγράφου (Lie Detector Test) θα διεξαχθεί με απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και τα αποτελέσματα της εξέτασης θα διεκπεραιωθούν σύμφωνα με το Data Protection Act 1999. Φυσικά τα ψηφιακά αντίγραφα των αποτελεσμάτων θα παρέχονται ανάλογα με την προτίμησή σας. Αν προτιμάτε να πραγματοποιήσετε το τεστ στο σπίτι σας, μπορούμε να  μεταφέρουμε τον εξοπλισμό μας και να διεξάγουμε το τεστ στην άνεση του σπιτιού σας.

Μερικές πληροφορίες για τον ανιχνευτή ψεύδους.

Ο ανιχνευτής ψεύδους χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο

H πεποίθηση ότι ο άνθρωπος μπορεί να χρησιμοποιήσει μηχανές για να διαβάσει το μυαλό των άλλων, ριζωμένη επί αιώνες στο ανθρώπινο υποσυνείδητο, δεν ήταν ποτέ τόσο έντονη, όσο στη σημερινή εποχή. Τον επόμενο χρόνο η βρετανική κυβέρνηση θα υποχρεώνει τους ύποπτους για παιδεραστία, σε τρεις περιοχές της χώρας, να περνούν από τη διαδικασία του ανιχνευτού ψεύδους.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν ήδη την εν λόγω δοκιμασία για να εκθέσουν πελάτες που παρουσιάζουν ψευδείς διεκδικήσεις. Στην Αμερική, χώρα παραδοσιακά πιο κοντά στη συγκεκριμένη τεχνολογία από ό,τι η Ευρώπη, υπάρχει στο Πεντάγωνο ένα τμήμα -το οποίο ονομάζεται Ακαδημία Αμυνας για την Αξιοπιστία- του οποίου η δράση είναι ακριβώς αυτή: ο εντοπισμός της απάτης.

Επίσης στις ΗΠΑ, μια πιο ελαφρά εκδοχή του ανιχνευτού ψεύδους είναι μια μηχανή που αποκαλείται Love Detector, και η οποία αναλύοντας τη φωνή των ανθρώπων μπορεί να αποφανθεί αν ο συνομιλητής σας στο τηλέφωνο τρέφει ερωτικά αισθήματα για σας. Στην Κολομβία, το τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Τίποτε εκτός της αλήθειας», προσφέρει 25.000 ευρώ στον παίκτη που μπορεί να απαντήσει ειλικρινώς σε 21 ερωτήσεις ενώ είναι συνδεδεμένος με έναν ανιχνευτή ψεύδους όπως αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες, ένα μηχάνημα που μετρά τον σφυγμό, την πίεση του αίματος και τον ιδρώτα στα χέρια - συνήθεις ενδείξεις ότι κάποιος ψεύδεται. Το παιχνίδι γνωρίζει τέτοια επιτυχία που ετοιμάζεται ήδη η αμερικανική εκδοχή του, ενώ στη Βρετανία θα προβληθεί σύντομα από το δίκτυο Sky.

Ηδη από το 1000 π.Χ. στην Κίνα ανάγκαζαν όσους θεωρούσαν ψεύτες να μασήσουν σπόρους ρυζιού και να τους φτύσουν. Αν οι σπόροι ήταν υγροί -και το στόμα του ανθρώπου στεγνό- ο ύποπτος ήταν βέβαιο ότι ψευδόταν.

Η ιδέα ότι το ψεύδος ακολουθείτο από σωματική δραστηριότητα είναι παμπάλαια και ήδη από τις αρχές του περασμένου αιώνα οι επιστήμονες την υπολόγιζαν με μηχανές. Στη δεκαετία του 1920, η αστυνομία του Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια δημιούργησε τον σύγχρονο ανιχνευτή ψεύδους. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, το 25% των αμερικανικών επιχειρήσεων χρησιμοποιούσαν ανιχνευτές ψεύδους στους εργαζόμενους τους, όμως η διαδικασία απαγορεύτηκε με νόμο το 1988. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πολλές έρευνες επισημαίνουν πως οι ανιχνευτές ψεύδους δεν είναι αξιόπιστοι, η εν λόγω τεχνολογία δεν φαίνεται να χάνει έδαφος. Στη Βρετανία φαίνεται ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προθυμία του Εργατικού κόμματος να χρησιμοποιήσει την εν λόγω τεχνολογία για τον εντοπισμό εγκληματιών.

Ο Ντέιβιντ Μπλάνκετ ήταν υπουργός Εσωτερικών όταν χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ανιχνευτές ψεύδους σε υπόπτους για παιδεραστία. Το 2005, ο Μπλάνκετ ήταν επίσης υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Μπλερ, όταν το υπουργείο του ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ανιχνευτές ψεύδους με στόχο να καταπολεμήσει την απάτη.

 

πυγή : The Guardian

19.09.2007

ντετεκτιβ
Εξοπλισμός

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών ( Ντετέκτιβ ) χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Σε συνδυασμό με τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας αποτελεί εγγύηση στην διαλεύκανση όλων των υποθέσεων σας.

             ¤ Υψηλής ευκρίνειας κάμερες

             ¤ Μικροκάμερες

             ¤ Πομποδέκτες

             ¤ Καταγραφικά

             ¤ Gps trackers

             ¤ Υπολογιστές

             ¤ Σαρωτές χώρων 

             ¤ Ανιχνευτές κοριών

             ¤ Κάμερες ασφαλείας

             ¤ Συναγερμοί

             ¤ Ανιχνευτές ψεύδους

images (2).jpeg
Βιομηχανική κατασκοπεία

Η Βιομηχανική Κατασκοπεία είναι μία μορφή μυστικής συλλογής πληροφοριών, πραγματοποιούμενη από μεμονωμένες προσωπικότητες ή από ομάδα ατόμων.Αποτελεί αδικοπραξία και συνεπάγεται υποχρέωση αποζημίωσης από πλευράς των παραγόντων που υπέκλεψαν ή κατασκόπευσαν. Είναι δημιούργημα των τελευταίων χρόνων και αποβλέπει στην παρακολούθηση αντίπαλων βιομηχανιών.Πιο συγκεκριμένα αποτελεί προσβολή απόλυτου δικαιώματος κυριότητας καθώς η κατασκοπεία γίνεται εις βάρος της επιχείρησης/εταιρίας ή βιομηχανίας με σκοπό να υποκλέψει ή αντιγράψει τα αυθεντικά σχέδια της. Ειδικοί μισθωμένοι πράκτορες παρακολουθούν τις δραστηριότητες συναφών βιομηχανιών και συγκεντρώνουν στοιχεία σχετικά με τις μεθόδους της παραγωγής, την κατασκευή νέου τύπου προϊόντων κ.λ.π.Ο βαθμός εξέλιξής της είναι τόσο μεγάλος που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι εφάμιλλη της στρατιωτικής κατασκοπείας παγκοσμίως όσον αφορά τα μέσα και τους πόρους που χρησιμοποιούνται.

Η βιομηχανική κατασκοπεία, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, έχει ως στόχο την μελέτη των μοντέλων σκέψης / σχεδίασης και παραγωγής των ανταγωνιστών ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν και βελτιστοποιήσουν τις δικές τους τεχνικές και προσφερόμενα προϊόντα άρα σχετίζεται άμεσα με τις έννοιες ζημία και αποζημίωση. Με την μορφή της θετικής ζημίας δηλαδή την μείωση της υπάρχουσας περιουσίας του δανειστή ή στην προκειμένη περίπτωση το διαφυγόν κέρδος, δηλαδή το κέρδος που προσδοκάται από την επιχείρηση σύμφωνα με τα στοιχεία/εκτιμήσεις πάνω στην πορεία των πωλήσεων κτλ.

Ακόμη, πέρα από την υλική βλάβη, υπάρχουν νομικές προεκτάσεις επί του θέματος, όπως η ηθική βλάβη, εάν και εφόσον προκύπτει από το δικαστήριο προσβολή της αξιοπιστίας και φήμης της εταιρείας. Ουσιαστικά πρόκειται για διανοητική ιδιοκτησία που υποκλέπτεται και αντιγράφεται. Ο νόμος προβλέπει πως οι πνευματικοί δημιουργοί με την δημιουργία του έργου αποκτούν πάνω σ' αυτό πνευματική ιδιοκτησία που περιλαμβάνει, ως αποκλειστικά και απόλυτα δικαιώματα, το δικαίωμα της εκμετάλλευσης του έργου (περιουσιακό δικαίωμα) και το δικαίωμα της προστασίας του προσωπικού τους δεσμού προς αυτό (ηθικό δικαίωμα).

Η κατασκοπεία είναι μια έννοια συνδεδεμένη με την βιομηχανία από την εποχή που νοείται η δεύτερη. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των επικρατέστερων βιομηχανιών, προκάλεσε την ανάγκη για στενή παρακολούθηση των ενεργειών και πλάνων των άλλων εταιρειών ή βιομηχανιών. Συνεπώς μια ανάγκη για ενδελεχή μελέτη των αντιπάλων σχεδίων και ιδεών. Πραγματοποιείται για εμπορικούς σκοπούς και ουδεμία σχέση έχει με την εθνική – διακρατική κατασκοπεία. Τα νομικά και γενικά η νομική επιστήμη προστατεύουν την βιομηχανία από τέτοιες απόπειρες και έχει αναπτύξει λεπτομερή κώδικα σχετικά με την βιομηχανική ιδιοκτησία και πολλές αρχές και οργανισμοί ανά τον κόσμο στις μέρες μας εξασφαλίζουν την προστασία της.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

bottom of page